Zahvaljujemo se vam za zaupanje in nakup v spletni prodajalni Brooklyn.si. V primeru, da kupljen izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko vrnete pod pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

 

1. Odstop od pogodbe oz. vračilo izdelk-a /-ov V roku 14 dni od prevzema naročenega blaga imate pravico odstopiti od pogodbe, brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT). Vračilo je možno uveljaviti pri izdelkih, ki niso nošeni. V predpisanem roku nam po elektronski pošti info@brooklyn.si sporočite, da odstopate od pogodbe. Izdelke morate vrniti nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu, da odstopate od pogodbe. Paketu, ki ga vračate priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Najpozneje v 14 dneh od prejema izjave o odstopu od pogodbe, vam bomo vrnili kupnino.

Vračilo kupnine bomo izvršili na vaš transakcijski račun. Vračilo kupnine ne bo izvršeno preden bomo prejeli vrnjen izdelek. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, z etiketami, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

2.Zamenjava Izdelka V kolikor ste se odločili, da bi raje imeli kakšen drug izdelek iz naše spletne prodajalne, je postopek zamenjave preprost. Izdelek lahko zamenjate v roku 14 dni od prevzema naročenega. Izdelek, ki ga imate doma, zapakirajte v paket in ga pošljite na naš naslov. Paketu priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Pomembno je, da na obrazec poleg svojih podatkov vpišete kateri drug izdelek želite. Naročeni izdelek vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, z etiketami, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

3. Poškodovan izdelek Če je izdelek poškodovan ali se je po uporabi nepričakovano in neprimerno deformiral, ga lahko vrnete na naš naslov. Prosimo vas, da izdelku priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov v katerem opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku. Paketu priložite tudi fotokopijo računa. Vrnjen izdelek bomo predali v reklamacijsko službo, ki bo ocenila upravičenost reklamacije. O rezultatu postopka in nadaljnjih korakih vas bomo obvestili v roku 8 dni po prejemu reklamacije. Možne rešitve reklamacije so: vračilo kupnine, menjava izdelka, popravilo izdelka.

Jeans d.o.o. odgovarja za skrite napake izdelka, ne odgovarja pa za napake in morebitno nastalo škodo, ki nastane ob nepravilnem vzdrževanju izdelka. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj.

Izdelke vrnite na naslov: Jeans d.o.o., Mariborska ul. 100, 3000 Celje, s pripisom spletna prodajalna. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti info@brooklyn.si.

OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKOV